Става въпрос за 46-годишната Даниела Молчовска, която беше открита в безсъзнание

...
Става въпрос за 46-годишната Даниела Молчовска, която беше открита в безсъзнание
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява неестествената смърт на софиянката Даниела в Бихарската школа в Индия


Става въпрос за 46-годишната Даниела Молчовска, която беше открита в безсъзнание към 7 ч. на 30 юли в Бихарската школа по йога в индийския град Мунгер. Тя е откарана в частна болница, където лекарите са оповестили гибелта ѝ.

Незабавно е формирана прокурорска кореспонденция и е разпределена на наблюдаващ прокурор на правилото на инцидентния асортимент. Разпоредена е инспекция за определяне на спомагателна информация и уточнение на първичната такава. След като тя завърши, ще се реши дали са налице задоволително данни за формиране на досъдебно произвеждане.

Софиянката Даниела Молчовска беше открита в стаята й в общежитието към школата в неделя. Тя е пристигнала преди месец, с цел да изкара курс по йога. Била е настанена сама в стая.

" Получихме информация за гибелта на българка през вчерашния ден сутринта. Регистриран е случай на неестествена гибел и се организира следствие ", сподели началникът на полицията в Мунгер Джагунатаради Джаларади пред The Telegraph.

По данни на полицията българката е открита в безсъзнание към 7 часа сутринта, а сигналът до тях е подаден 2 часа по-късно.

Гуру Сахаджананд Сарасвати пък съобщи, че Даниела е била здрава и не е имала никакви недоволства. " Открихме я в безсъзнание в стаята й и я откарахме в близката болница " Sewayan ", където докторите оповестиха, че е мъртва. Информирахме полицейския сектор в Котвали, както и полицията в Мунгер ", добави той.

Местните управляващи оповестиха, че тялото на 46-годишната софиянка е откарано за аутопсия, която ще бъде осъществена от трима правосъдни лекари. " Информирали сме околните й в България, както и посолството на Б България в Индия и Министерството на външните работи ", прибавиха от администрацията в индийския град.

Бихарската школа по йога е интернационално приета и е учредена от Свами Сатянанда Сарасвати през 1964 година Намира се на брега на река Ганг в град Мунгер.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР